Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /usr/www/users/gtraro/bebecurier.ro/www/articole/wp-settings.php on line 18

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /usr/www/users/gtraro/bebecurier.ro/www/articole/wp-includes/comment-template.php on line 0

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /usr/www/users/gtraro/bebecurier.ro/www/articole/wp-includes/comment-template.php on line 0

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /usr/www/users/gtraro/bebecurier.ro/www/articole/wp-includes/comment-template.php on line 0

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /usr/www/users/gtraro/bebecurier.ro/www/articole/wp-includes/comment-template.php on line 0
Bebe Curier » APARITII IN PRESA

APARITII IN PRESA

Universul copiilor

Monday, November 22nd, 2010

Ne-am bucurat foarte mult sa vedem costumul nostru popular publicat pe coperta revistei Universul copiilor.

revista-blog-mic

Interviu radio despre La Blouse Roumaine - Demetria

Tuesday, June 30th, 2009

miha-la-radio1

Vineri, 20 Iunie am fost invitata sa particip la emisiunea Mariei Isopescu de la Radio 3 Net. Tema emisiunii a fost Trusoul pentru botez inspirat din portul popular romanesc – specialitatea mea de suflet.
Maria, o gazda buna, cu o voce calda si prietenoasa m-a facut imediat sa uit ca urmeaza un interviu si ca ar trebui sa am emotii. Am vorbit despre copiii nostri, cum reusim sa facem slalom intre familie si cariere si apoi a inceput emisiunea.
Am povestit despre trusoul de botez traditional, ce contine si cum se poate comanda la atelierul nostru La Blouse Roumaine - Demetria. Pe langa aprecierile bune sosite in timpul emisiunii au fost si cativa ascultatori nedumeriti de ce ar trebui un set atat de elaborat pentru botez.
Setul pentru botez contine piesele absolut necesare desfasurarii ritualului din biserica precum si hainutele albe, festive, in care se va imbraca bebelusul dupa ce va fi scos din cristelnita.
Partea absolut originala a hainutelor La Blouse Roumaine - Demetria este ca sunt confectionate dupa masurile bebelusului, sunt articole unicat, se folosesc materiale de foarte buna calitate si sunt brodate cu numele bebelusului, data botezului, rugaciuni, etc.
Pe langa aspectul impecabil pe care ne straduim sa-l dam articolelor noastre pentru botez, faptul ca sunt total personalizate reprezinta un motiv in plus de a avea un set pentru botez care va fi o surpriza foarte placuta peste mai multi ani.
Si nu in ultimul rand, la La Blouse Roumaine - Demetria le veti gasi pe toate intr-un singur loc!

Mihaela Dumitrescu

La Blouse Roumaine - Demetria
Strada Mihai Eminescu, nr 139,
Bucuresti, sector 2
Tel 0721 536 453

“Cel mai bun mamic din lume”

Friday, May 22nd, 2009

cel-mai-bun

Aşa este văzut Răzvan Simion de Ianca, fetiţa sa de 4 ani. De curând, el a devenit “mămic” pentru a doua oară
JURNALUL NATIONAL
14/11/2008 (Actualizat 7:00)
Pentru şedinţa foto accesoriile au fost asigurate de La Blouse Roumaine - Demetria.

Într-o seară frumoasă de noiembrie ne-am dat întâlnire cu Răzvan Simion, coprezentatorul emisiunii “’Neatza cu Răzvan şi Dani”, la Casa Presei pentru o şedinţă foto. A venit cu Ianca, fetiţa sa de patru anişori, o buburuză simpatică şi jucăuşă, şi cu mama-soacră. Ianca este ca un cocteil de fructe: ochii precum două mure coapte şi gura – o căpşunică roşie. Cuminţică şi foarte politicoasă – spune “musumesc” de fiecare dată când trebuie, dar ştrengăriţă şi cu gropiţe în obraji, Ianca a fost vedeta şedinţei foto. În rolul frăţiorului ei, Tudor-Ştefan, pe care Iancuţa îl alintă frumos “puius” (şi care nu a putut fi adus la întâlnire, pentru că la “ora” respectivă avea doar zece zile), “a jucat” un bebeluş de jucărie, obişnuit cu reflectoarele.

Ştiu că nu trebuie să ne dovedeşti nouă că eşti un tătic exemplar (pentru că sigur eşti), dar care sunt atuurile tale de tată a doi copilaşi?

Habar n-am. E interesant totuşi să vezi cum nişte simţuri se acutizează atunci când eşti pus în faţa faptului. Natura are grijă să nu greşesti.

Ce-ai face dacă pentru o săptămână ai rămâne singur cu copiii şi ai fi nevoit să ai grijă de ei?

Vai de capul meu. Cineva spunea odată că, fără soţie, bărbaţii sunt ca nişte ciorapi găuriţi. Să-l văd eu pe ăla care se dă zmeu şi urlă în gura mare că poate să fie tată, mamă, mătuşă, bonă şi moaşă în acelaşi timp.

Ce ţi se pare cel mai greu în viaţa de tătic?

Aşa vorbeşti de parcă mă întrebi de armată. Nu e nimic greu sau neobişnuit. Totul ţine de alegerea pe care o faci în viaţă. Eu am ales să MĂ BUCUR DE COPIII MEI şi uite că n-am ales greşit.

Care sunt cele mai “drastice” pedepse pe care i le aplici Iancuţei atunci când face o boacănă?

Nu sunt adeptul pedepsei. Mai primeşte din când în când câte un time-out şi de multe ori regret dacă se mai întâmplă să ridic vocea la ea. Vorbim mult şi am învăţat că trebuie să-mi cer scuze în faţa copilului meu atunci când greşesc.

Cum credeai că o să fii ca tată şi cum eşti de fapt? Este la fel cum ai gândit sau calculele ţi-au fost date peste cap?

Credeam că am să fiu mai calm. Mă exteriorizez cam mult, dar nu ţin supărarea.

Cine are autoritate mai mare asupra copiilor?

Diana, soţia mea.

Ce a spus Iancuţa atunci când l-aţi adus pe frăţiorul ei acasă?

Am sunat-o când s-a născut Tudor, iar ea mi-a cerut să vorbească la telefon cu el. A fost dezamăgită că bebeluşul nu ştie nici un cuvânt, aşa că a decis imediat: “Eu îl iubesc oricum, chiar şi aşa mutulică!”.

Care sunt cele mai frumoase cuvinte pe care ţi le-a adresat Ianca şi care ţi-au înmuiat inima?

“Eşti cel mai bun mămic din lume!”

S-a întâmplat ca Iancuţa să-ţi critice apariţiile de la tv? (adică… îţi spune dacă i-au plăcut sau nu prestaţiile tale din timpul emisiunilor?)

De Paşte am avut o ediţie specială şi eram îmbrăcat într-un iepure… roz. Când am ajuns acasă am întrebat-o dacă a văzut ce a făcut tata în emisiune. Iar ea mi-a spus foarte sincer: “Te-ai făcut de râs!”.

Flori, fete sau băieţi…

Răzvan Simion s-a născut pe 8.08.1980 la Reşiţa. Este căsătorit şi are doi copii (pe Ianca Dariana, 4 ani, şi pe Tudor-Ştefan, 3 săptămâni).

Studii:
patru ani Drept şi un an Sociologie, în Timişoara.

Cărţi preferate: Moromeţii, Tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte

Autori: Marin Preda, Ion Barbu, Lucian Blaga, Mihail Sebastian, Gogol (uneori)

Trupe muzicale preferate: Floyd, Purple, Metallica, Coldplay

Cântăreţi preferaţi: R. Williams

Pictori: Henri Matisse

Culorile preferate: roşul

Mâncărurile care-l dau pe spate: găluştele cu prune

Activităţi şi hobby-uri: crescutul copiilor, pasionat de arta fotografică, de psihologia copilului şi, mai nou, de desenele animate.

Cel mai bun prieten
consideră că este Ianca, fiica lui, şi locul în care se simte cel mai bine este acasă.

Comentează Imprimă