Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /usr/www/users/gtraro/bebecurier.ro/www/articole/wp-settings.php on line 18

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /usr/www/users/gtraro/bebecurier.ro/www/articole/wp-includes/comment-template.php on line 0

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /usr/www/users/gtraro/bebecurier.ro/www/articole/wp-includes/comment-template.php on line 0

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /usr/www/users/gtraro/bebecurier.ro/www/articole/wp-includes/comment-template.php on line 0

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /usr/www/users/gtraro/bebecurier.ro/www/articole/wp-includes/comment-template.php on line 0
Bebe Curier » Blog Archive » Tzepe si tzepari!

Tzepe si tzepari!

Suntem firma S.C. NOUA LUNI S.R.L. si va scriem pentru rubrica ” nu faceti ca noi, nu mai dati marfa la magazine daca macar o data nu au platit sau au intarzaiat cu plata”.
Din pacate la noi in tara sunt mai multe firme neserioase care iau marfa de la importatori si apoi “uita” sa o plateasca.
Se spune ca numai cei din capitala fac smecherii si trag tepe, dar din pacate am avut neplacuta surpriza cu doua firme din provincie.
Una dintre aceste doua firme este din Dej, se numeste S.C. MAGRUS S.R.L. si detine un magazin fizic numit BEBELUSUL IDEAL, precum si un magazin virtual www.bebelusulideal.ro.
Am inceput sa lucram cu ei in septembrie anul trecut. Toate bune si frumoase la prima si la a-2a comanda din noiembrie 2008. Si-au achitat datoriile prin BO la 45 zile, asa cum era stipulat in contract.
La urmatoarea comanda (tot cu BO la 45 zile) nu au mai avut bani sa plateasca, dar nici nu au anuntat. Bineinteles ca BO a fost refuzat la banca si s-a intors la noi, iar sefa de acolo, ca sa fie de “buna credinta” ne-a platit prin OP o suma infima din valoarea BO, pretinzand ca nu a avut incasari in acel moment, dar se revanseaza ea data viitoare.
O alta data viitoare a aparut imediat, pentru ca noi, ca niste oameni civilizati am mai trimis o comanda sperand ca de data aceasta o sa primim si banii de la comanda anterioara.
BO a fost refuzat ca data trecuta, dar acum nu au facut plata prin OP nici macar partial.
De atunci a trecut aproape un an si nu am mai vazut nici un ban.
Am vorbit destul de des cu sefa acestei firme (bineinteles cand a vrut sa ne raspunda la telefon) care s-a plans de fiecare data ca nu are incasari si ca trebuie sa o mai pasuim un pic pana “maine” ca ne vireaza banii in cont. Banii nu au sosit si nu vor mai veni niciodata.
Cea de-a doua firma este din Baia Mare, se numeste S.C. MON BEBE S.R.L. si detine un magazin fizic numit chiar MON BEBE.
Am inceput colaborarea cu ei in mai 2008. Le-am trimis cateva comenzi pe care le-au platit cu BO la 45 zile, fara nici o intarzaiere.
Anul acesta la inceput de septembrie, firma a “disparut in ceata” cu tot cu banii nostri si poate si cu ai altor parteneri.
Nu mai raspunde la telefoane, la e-mail-uri, iar BO au fost refuzate la banca.
Daca mai auziti cumva de o persoana care a avut aceasta firma sau de acest magazin, fugiti cat se poate de repede. Nu le dati marfa ca nu o sa mai vedeti banii niciodata.
Tineti minte aceste 2 firme si nu va lasati prinsi in plasa lor. Nu le dati marfa niciodata.
Incercati sa ocoliti aceste magazine (fizic si virtual), daca nu vreti sa patiti ca noi.
Multumim frumos.

Leave a Reply