Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /usr/www/users/gtraro/bebecurier.ro/www/articole/wp-settings.php on line 18

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /usr/www/users/gtraro/bebecurier.ro/www/articole/wp-includes/comment-template.php on line 0

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /usr/www/users/gtraro/bebecurier.ro/www/articole/wp-includes/comment-template.php on line 0

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /usr/www/users/gtraro/bebecurier.ro/www/articole/wp-includes/comment-template.php on line 0

Strict Standards: Declaration of Walker_Comment::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /usr/www/users/gtraro/bebecurier.ro/www/articole/wp-includes/comment-template.php on line 0
Bebe Curier » Despre noi

Despre noi

Suntem 6 fete intr-un atelier din Bucuresti. Ne place sa lucram hainute mici si albe, pentru ceremonie, mai exact pentru botez.

Suntem indragostite de portul popular si facem hainute pentru bebelusi, copii si mamici, inspirate din vesmintele traditionale romanesti. Ne bucuram sa folosim programele, masinile si utilajele moderne in scopul pastrarii si transmiterii portului popular romanesc.

eu-blog

Ador sa creez hainute pentru bebelusi. Imi place sa folosesc tesaturi albe si pastelate, moi la atingere, dantelute delicate, panglici si broderii romantice.

De cand ma stiu am fost pasionata de croitorie, la varsta de 4 ani am facut prima mea fusta, cu nasturi si butoniere, din fata de perna a bunicii. Toata copilaria si in timpul studentiei am participat la expozitii de pictura si design vestimentar si am lucrat haine pentru mine si prietenele mele, fara sa folosesc masina de cusut, doar cusaturi manuale.

Desi am urmat o universitate teoretica si am obtinut un masterat in Fizica, dupa o foarte utila specializare in design vestimentar, am decis sa-mi urmez pasiunea pentru creatia hainelor. Conduc atelierul Demetria din anul 2005 iar alaturi de mine muncesc oameni foarte talenati si indragostiti sa lucreze hainutele mici si albe pentru botez.

Suntem foarte activi si inovativi! Chiar daca avem foarte multe comenzi din colectiile deja lansate, in fiecare zi gasim timp sa facem un articol nou sau sa experimentam o noua tehnica de lucru.

Ideea trusourilor pentru botez mi-a venit dupa ce am devenit mama a trei copilasi minunati. Ei ma inspira si-mi transmit o energie pura, inocenta si luminoasa. Uneori, fiica mea Ruxandra, doreste sa probeze ceea ce realizam in atelier si sa participe la sedintele foto pe care le organizez “in casa”. In fiecare seara, dupa ce copiii mei merg la culcare, fac fotografii lucrurilor noi, facute in acea zi, si foarte repede le postez in magazinele virtuale care vand seturile pentru botez Demetria.
Urmatoarea zi, oricine le poate vedea si comanda din magazinul Demetria din Bucuresti.

Sunt foarte fericita pentru ca fac ceea ce imi place. Sunt foarte atenta la calitatea tesaturilor si finisajelor produselor noastre.
Seturile pentru botez Demetria, sunt unicate, lucrate la comanda, dupa masurile bebelusilor si de fiecare data suntem foarte preocupati de ceea ce isi doresc clientii nostri”.

Dumitrescu Mihaela-Iuliana
www.bebecurier.ro